tr +90 (536) 709 14 96 P.tesi. - C.tesi: 08:30-19:00 A+Live Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Begonya Sokak, No: 7, Kat 13, İstanbul

Blog

yurt-dısı-sporcu-bursu-asamaları-nelerdir

Yurt Dışı Sporcu Bursu Aşamaları Nelerdir?

Yurt dışı sporcu bursu için ilk olarak alanında başarılı ve referansları kuvvetli bir danışmanlık firması ile çalışması gerekmektedir. Play Sports Abroad bu alanda en başarılı firmalardan biri olarak, bu süreci daha önce yaşamış profesyoneller ile hizmet vermektedir.

yurt-dısı-spor-bursu

Yurt Dışı Spor Bursu

Yurt dışı spor bursu kapsamında Play Sports Abroad sporcu ve öğrencilere atletik ve akademik başarılarına göre Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada gibi yurt dışı ülkelerinde burslu okuma fırsatı vermektedir.

sat-hakkında-bilinmesi-gerekenler

SAT Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Yurt dışında okumak isteyen öğrenciler için en önemli kavramlardan biri SAT olarak karşımıza çıkar. Meslek alanında ülke sınırlarını aşmak isteyenlerin bu testi alması ve gerekliliklerini karşılaması önemlidir.

kimler-spor-bursu-alabilir

Kimler Sporcu Bursu Alabilir?

Spor bursu, öğrencilerin Amerika ve Kanada gibi bu alanda başarılı yurt dışı ülkelerinde akademik kariyerlerini ve spor başarılarını geliştirmelerini sağlar.

abd-kanada-spor-bursu

Amerika ve Kanada Spor Bursu

Amerika ve Kanada spor bursu sayesinde Amerika Birleşik Devletleri’nde kolej bursu alabilir ve kolej yerleştirme scoutlarımız sayesinde akademik, atletik ve sosyal açıdan en uygun okulda öğrenim görebilirsiniz.